Stránky

9. februára 2016

STRUDLA S ORECHAMI A RICOTTOU / S RICOTTOU A HROZNOM


Suroviny:

listkove cesto
120 g mletych orechov (ja som mala lieskove oriesky)
100 g ricotty
1 lyzica praskoveho cukru
trochu citronovej stavy
vajce na potretie

Ricottu vymiesame s cukrom a pridame trochu citronovej stavy. Zmiesame s orechami a natrieme na vyvalkane listkove cesto. Plnka staci na cesto rozmerov 20x30 cm. Zrolujeme, potreme vajickom a upecieme. Posypeme praskovym cukrom.


Suroviny:

listkove cesto
250 g ricotty
1 lyzica praskoveho cukru
trochu skorice
hrozno

Ricottu zmiesame s praskovym cukrom a skoricou, natrieme na listkove cesto, poukladame hrozno bez jadierok, zrolujeme a upecieme.

Dobru chut!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára